Adam Neely in beeld en geluid

Youtube-bassist en Sungazer-voorman

De Bassist Plus 08-06-2023 09:06

Sungazer deed een Europese tour en dat was me een feest! De band speelt moeilijke maatsoorten en er worden ongelooflijk veel noten per minuut op je afgeschoten, maar de heren hebben vooral veel zelfspot en humor. Had je zulke mensen vroeger maar als muziekdocent! Voor De Bassist 65 interviewden we Adam Neely - natuurlijk een Youtube-grootheid - en de bijbehorende muziek hoor je hier.

Dit is een extra webitem naar aanleiding van een artikel in De Bassist 65, juli - september 2023. Je kunt deze editie zonder verzendkosten bestellen in onze webshop muziekmagazines.nl.

Voor Adam Neely was het lastig kiezen, toen we hem vroeger wat hij zich meer voelde: muzikant of Youtuber. Natuurlijk is het beide en hieronder zie je een dwarsdoorsnede van wat hij ons op Youtube leert, met natuurlijk wat livebeelden van zijn band Sungazer. Helemaal onderaan vind je een playlist van de band. Ben je benieuwd geworden? Was je bij het concert? Ben je een fan van Neely? Check De Bassist 65 voor het uitgebreide interview. 

 

 

 

 

 

 

zoeken
zoeken