Extra's bij het interview met Josh Paul

Fanboy, podcaster bassfreak

De Bassist Plus 08-06-2023 15:06

Josh Paul was bassist van Suicidal Tendencies, Infectious Grooves en Daughtry, maar hij was ook de host van Dunlop Presents Bass Freq’s: een podcastserie met uitsluitend grote namen. Zeg maar de internationale versie van Basgasten. We vonden het hoogste tijd om Josh wat beter te leren kennen. In De Bassist lees je het interview en hier zetten we wat video's voor je op een rij, met natuurlijk ook een playlist van de Bass Freq's.

Dit is een extra webitem naar aanleiding van een artikel in De Bassist 65, juli - september 2023. Je kunt deze editie zonder verzendkosten bestellen in onze webshop muziekmagazines.nl.

Als je meer wilt weten over Josh Paul raden we je aan om zijn instagram-pagina te volgen, met veel coole, korte basfilmpjes. En dan hebben we nog de podcast. 


Henrik Linder, Darryl Jones, Duff McKagan, Tim Lefebvre, Justin Meldal-Johnsen, Lee Sklar, Marcus Miller, Sean Hurley, Victor Wooten, Paul Turner, Eva Gardner, Michael League, Nikki Sixx, Blu de Tiger, Rhonda Smith, Nate Mendel en Guy Pratt. Dat is niet eens een derde van de bijna zestig grote namen die Josh Paul sprak voor de podcastserie Dunlop Presents Bass Freq’s – en dat laatste spreek je uit als ‘freaks’. Maar wie is Josh zelf? Je kent hem wellicht van de officiële Music Man-video’s, hij volgde Robert Trujillo op in Suicidal Tendencies – waar zoon Tye Trujillo nu bij speelt en waar Thundercat mee samenwerkte -  en hij speelde vijftien jaar bij Daughtry, de band van American Idol-finalist Chris Daughtry, die ook in ons land een paar flinke hits scoorde. We spraken hem over al deze zaken in De Bassist, terwijl we hier wat fijne video's voor je hebben. Scroll naar beneden voor de Bass Freq's podcast. 

zoeken
zoeken