download (1)

ESNS 2023 - interviews, podcasts en video's

Veel, veel meer extra's bij het magazine-artikel

De Bassist Plus 09-03-2023 11:03

Eurosonic Noorderslag 2023 was er weer een met echte bands, echt publiek en echte podia in Groningen. Genieten dus. In De Bassist 64 staat een fotoverslag, maar in dit artikel lees je een interview met de twee bassisten van Elephant, een podcast met de bassist van The Jordan en je leest alle verslagen over acts, seminars en meer van ons zusterblad Musicmaker, dat vier dagen verslag deed.

Dit is een extra webitem naar aanleiding van een artikel in De Bassist 64, april - juni 2023. Je kunt deze editie zonder verzendkosten bestellen in onze webshop muziekmagazines.nl. 

REPORTAGE Nog veel meer over ESNS
Via deze link lees je het verslag van onze collega's van Musicmaker van alle bands en acts die ze zagen tijdens ESNS23. Dat waren er nogal wat en dan is het nog het puntje van de ijsberg. Verder was er een eigen Musicmaker Stage en daarover lees je meer via deze link. Dan zijn er natuurlijk de seminars. Via deze link lees je over gehoorschade, over de do's and don't van TikTok, over geld verdienen met Youtube en meer.

VIDEO Aftermovie ESNS 2023
Nog even kort nagenieten? Dat kan met deze video, maar scroll vooral verder voor veel meer!VIDEO Elephant Live ESNS
Wij zijn fan van de heerlijk ingetogen Americana - met exploderende solo's - van Elephant. De twee bassisten kwamen natuurlijk al voorbij in De Bassist. Twee stuks? Ja, nouja, ze wisselen elkaar af op gitaar en bas. Bass Vosselman en Micheal Broekhuizen (hoofdfoto, door Merel Vosselman) vertelden ons over hun bijzondere rol in de band en dat interview stond in De Bassist 61. Wil je het teruglezen? Klik hier of bovenin op het pdf-logo en je kunt het interview gratis downloaden. Terwijl je leest kan je lekker meeluisteren. Hier zie je hun mooie optreden op ESNS23 terug:VIDEO The Jordan Live ESNS
The Jordan is het nieuwe project van Caroline de Leeuw, die haar loopbaan als Caro Emerald achter zich heeft gelaten. Ben je benieuwd wie die waanzinnige bassist is? Dat is Ricardo Lekatompessy. Hij was te gast bij Basgasten van Hidde Roorda en dat gesprek hoor je hier terug. Hoe  The Jordan was op ESNS zie je nu:VIDEO Uitzending NTR (2 uur) terugkijken op NPO Start
Wil je de hele avond terugkijken? Dat kan via deze link op NPO Start.

zoeken
zoeken