De Basplaat van Cici Powell

YouTube-bassist over Herbie Flowers

De Bassist Plus 09-03-2023 10:03

Cici Powell is bekend van haar eigen videokanaal, haar samenwerkingen met de Britse muziekwinkel Andertons en er komt steeds meer eigen muziek uit. In De Bassist 64 vertelt ze over haar invloeden en die hoor je hier. Daarnaast plukten we wat leuke video's uit haar kanaal en uit die van Andertons.

Dit is een extra webitem naar aanleiding van een artikel in De Bassist 64, april - juni 2023. Je kunt deze editie zonder verzendkosten bestellen in onze webshop muziekmagazines.nl. 


Allereerst Cici's Basplaat. Ze koos voor The War Of The Worlds door Jeff Wayne, waarin het basspel van Herbie Flowers haar opviel:Ze maakte ook een video over haar favoriete muziek:Daarnaast hebben we wat leuke video's voor je uitgezocht van Cici's eigen kanaal en haar samenwerkingen met muziekwinkel Andertons Music Co.

Heb je de plectrumspecial zo snel mogelijk overgeslagen? Dan is deze video vast meer geschikt voor jou:Zoals we in het magazine beloofden zijn hier Lee & Cici’s Favourite Riffs:Wat de beste, betaalbare basversterker is? Cici zocht het uit:En ten slotte duikt ze in de magie van de Ampeg SVT:

zoeken
zoeken