Bart van Poppel over The Analogues Sidesow

Meer dan alleen Beatles

De Bassist Plus 08-09-2022 09:09

The Analogues is misschien wel de beste Beatles tributeband ter wereld. De band heeft echter een luxeprobleem: alle leden zijn bekende songwriters en het is zonde om dat talent onbenut te laten. Nu is er dus The Analaogues Sideshow: een album vol popsongs met vleugjes Americana en British Invasion.

Dit is een extra webitem naar aanleiding van een artikel in De Bassist 62, oktober - december 2022. Je kunt deze editie zonder verzendkosten bestellen in onze webshop muziekmagazines.nl. 

In De Bassist 62 spreken we uitgebreid met Bart van Poppel. Deze keer eens niet over het uitpluizen en naspelen van Beatlessongs, maar over de eigen nummers, die uit zijn gekomen onder de naam The Analogues Sideshow. Er komen optredens en Bart toonde ons zijn bijzondere Harmony bas, die je veel op het album hoort.

Het album van The Analogues Sideshow komt ongeveer gelijk met het uitkomen van De Bassist uit. En laten de medewerkers nu op de Guitar Summit in Mannheim zitten! Ga dus snel zelf naar spotify om het album te beluisteren of bestel een fysiek exemplaar bij je lokale platenboer of via de webshop van de band.

Wil je alvast een voorproefje? Check deze video:Voor The Analogues speelde Bart in diverse bands, zoals Lois Lane en Tambourine. We geen terug in het verleden! En shit, meteen zit die hit van Tambourine weer in het hoofd: Na na na, nanananana, na na na!zoeken
zoeken