In Elephant wisselen Bas Vosselman en Michael Broekhuizen bas en gitaar af

Big Thing van the next big thing

De Bassist Plus 16-06-2022 10:06

'Het Rotterdamse Elephant heeft alles in zich om uit te groeien tot een van de kroonjuwelen van Excelsior'. Dat zijn de woorden van onze recensent Arnoud Bodde over het debuutalbum Big Thing van Elephant.

Dit is een extra webitem naar aanleiding van een artikel in De Bassist 61, juli - september 2022. Je kunt deze editie zonder verzendkosten bestellen in onze webshop muziekmagazines.nl. 

Elephant is een te gekke nieuwe band uit Rotterdam en omstreken. De heren verdienden hun sporen al in andere bands, zoals Grote Prijs-winnaar The Cosmic Carnival, en wij waren onder de indruk van de eerste liveoptredens.

Bas Vosselman is van huis uit gitarist, maar in Elephant speelt hij basgitaar. Michael Broekhuizen speelt al jaren basgitaar, maar staat te boek als gitarist van Elephant. En alsof dit niet verwarrend genoeg is, willen de heren tijdens optredens ook nog wel eens van instrument wisselen. Om dit tot de bodem uit te zoeken, togen wij naar Rotterdam om Bas en Michael eens goed aan de tand te voelen. Daar, in Overschie, werden wij hartelijk ontvangen. In de Bassist 61 vind je het interview! 

Het album is uit en wij hebben hier op deBassist.nl wat mooie beelden en muziek voor je bij elkaar gezet:

VIDEO Medicine - Live at Paard, Den HaagVIDEO Live op ESNS 2022Spotify EP: ElephantSpotify Album: Big Thing

zoeken
zoeken