Podcast Basgasten met Monsieur Paul, Vincent Pierins en Paul Belgrado

Basgastheer Hidde Roorda reside af naar België

De Bassist Plus 17-03-2022 18:03

Na Simon Casier in aflevering 22 was het tijd voor Basgastheer Hidde Roorda om weer naar Vlaanderen af te reizen voor de drie laatste Basgasten-afleveringen van seizoen twee. Voor podcast 71, 72 en 73 sprak hij met drie groten uit de Belgische baswereld: Paul van Bruystegem, Vincent Pierins en Paul Belgrado! Met De Bassist zijn we partner van podcast Basgasten.

Dit is een extra webitem naar aanleiding van een artikel in De Bassist 60, april - juni 2022. Je kunt deze editie zonder verzendkosten bestellen via deze link. 

Basgastheer Hidde Roorda gaat lekker door met zijn Podcast en als de zomerstop begint, kan je een ruime zeventig podcasts luisteren. Op naar de honderd Hidde?

Het is toch bijzonder hoeveel talentvolle bassisten en basbouwers  - jong, oud, man, vrouw - ons land heeft, maar we zijn er natuurlijk ook voor de Vlaamse lezers en luisteraars. Onlangs ging Hidde de grens in het zuiden over en niet als brandstoftoerist - een van de woorden van '22? - maar om drie bekende Vlamingen te spreken: Monsieur Paul van Triggerfinger, de iconische sessiebassist Vincent Pierins en basbouwer Paul Belgrado.

Via deze link ga je naar de Basgasten-pagina op spotify, maar nog even geduld a.u.b: de drie Vlamingen komen in mei online.Ondertussen kan je van dit Triggerfingerconcert genieten:

zoeken
zoeken