Melodieus bij Warpaint: Jenny Lee Lindberg

Video en audio bij het interview in De Bassist 60

De Bassist Plus 17-03-2022 18:03

Jenny Lee Lindberg is een opvallende verschijning, met haar '78 Rickenbacker 4001, bij Warpaint. Maar ze brengt ook solo muziek uit. We spraken haar voor een update en over het nieuwe Warpaint album.

Dit is een extra webitem naar aanleiding van een artikel in De Bassist 60, april - juni 2022. Je kunt deze editie zonder verzendkosten bestellen via deze link. 

In De Bassist 60 spreken we met Jenny Lee over het begin van haar basloopbaan, haar favoriete bassen en het album van haar band Warpaint dat binnenkort verschijnt.

Radiate Like This - het vierde studioalbum van Warpaint – komt op 6 mei uit. Later in mei '22 staat de indierockband uit LA in Paradiso en Ancienne Belgique en we vonden het dus de hoogste tijd om even bij te praten met Jenny Lee Lindberg. Je leest het interview in DB60 en als je benieuwd bent naar de muziek, dan ben je hier op de goede plek.

Warpaint - Live at Down The Rabbit Hole 2017


Champion is de eerste single van het nieuwe album van Warpaint dat in mei verschijnt:En dan hebben we nog de laatste single van Jennylee solo: Stop Speaking/In Awe Of:


zoeken
zoeken