Video's met pollwinnaar Joe Dart

Joe zelf, Fearless Flyers en bijzondere covers

De Bassist Plus 18-03-2021 13:03

Joe Dart eindigde op nummer 1 in de categorie Meest Veelbelovende Bassist Internationaal van onze De Bassist Poll. Een zeer goede reden om hem te interviewen dus. In De Bassist 56, april - juni 2021, lees je het interview, maar hier hoor je Joe live en we zetten de meest bijzondere coverversies voor je op een rij.

Het is heerlijk om Vulfpeck en Joe Dart in actie te zien. Hier dus een liveversie van Dean Town om nog eens te laten zien hoe de meester het doet:In de facebookgroep van De Bassist vroeg een lezer of Joe alle coverfilmpjes kijkt en of er dan überhaupt nog tijd over is om te slapen. We komen de mafste filmpjes tegen. Dean Town gespeeld met een nyckelharpa, met bas, maar balancerend met één been op een slackline en noem maar op. We hebben een paar leuke video's voor je gevonden!

Deze leuke van Rosan hadden we al eens gepost, maar we doen het gewoon nog een keer!

Supertalent Kinga Glyk mag natuurlijk niet ontbreken:

De Music Man's van Joe
In De Bassist vertelt Joe uitgebreid over zijn bassen. Er is een vijfsnarige StingRay aan het assortiment toegevoefd en deze week maakten we op onze website bekend dat de Ernie Ball Music Man Joe Dart Signature nu wereldwijd leverbaar is. Dit bericht lees je via deze link. Zodra er meer nieuws bekend is over de nieuwe shortscale, dan lees je dat natuurlijk als eerste op debassist.nl!

Wil je De Bassist - zonder verzendkosten - bestellen? En simpel via iDeal, Paypal of creditcard betalen? Check deze link: Muziekmagazines.nl 
De Bassist is ook digitaal te lezen via Readly en MagZine.Nog geen genoeg van Joe? Check deze playlists!zoeken
zoeken