Glockenklang Blue Bird

Glockenklang Blue Bird

Nieuwe versterker van Glockenklang

Meestal krijgen wij niet veel nieuws binnen van dit merk, maar ze zijn weer terug met een nieuwe versterker......meer »»

De Bassist 63 is uit!

Met Billy Sheehan, MonoNeon, Lavita Werner, een pedalenspecial en vele tests.

De Bassist 63 is uit. Natuurlijk blikken we terug naar Amsterdam Guitar Heaven met een fotoverslag en een pedalenspecial. Verder vind je tests van onder meer Tech21NY, Darkglass, Sterling by Music Man.....meer »»

De bassisten om naar uit te kijken op ESNS 2023

Volop bastalent in Nederland en België, dat weet iedereen. Zeker na de coronatijd komt er veel tot ontplooiing. In januari gaan we het zien, op ESNS, weer helemaal live! .....meer »»

Billy Sheehan - Terug naar 1985 met Talas

Muziek bij het artikel uit DB63

In de nieuwe editie van De Bassist keren we terug naar 1985. De band Talas heeft namelijk een album uit met songs die voornamelijk uit die tijd komen. Of ze echt met een DeLorean naar '85 zijn terugge.....meer »»

Leven en werk van François Rabbath

Interview met de 91-jarige in DB63

François Rabbath, 91 jaar, werkte met alle grote Franse namen. Zijn levensverhaal is bijzonder en je leest het prachtige interview nu in De Bassist. Wil je meer weten? Dan ben je hier op de juiste pl.....meer »»

In Memoriam - Peter Boer

De man achter Peterbuilt en The Rickenbacker Farm

Afgelopen week bereikte ons het zeer trieste nieuws dat bassist, basbouwer, basdealer en basverzamelaar Peter Boer eerder dit najaar is overleden. Hij werd net geen vijftig jaar oud. We wensen zijn ge.....meer »»

De Basplaat van Tom Radsma

Plus twee optredens van Dry Cleaning én zijn eigen band

Tom Radsma speelde in '22 veel met Lizet Aviva en in 2023 zal hij het erg druk krijgen met zijn band Cloud Cafe. Ze trappen af met een optreden op ESNS en reken maar dat de festivalaanbiedingen zullen.....meer »»

De slaptechnieken van Barend Tromp

Video's bij de workshop uit De Bassist 63

Er zijn mooie vaste waardes in het leven en een er van is dat je vier keer per jaar de workshops van Barend Tromp leest in De Bassist. Deze keer hebben we video's bij de workshop en die vind je in dit.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken