Zander Circuitry Sono Bass

Zander Circuitry Sono Bass

Vies, viezer, viest!

Zoek je een lekkere ruige sound voor je bas? Klik op het pdf-logo en lees de test van de Zander Circuitry Sono Bass......meer »»

Yamaha BB734A

Een gewone bas met bijzondere eigenschappen

Op het eerste gezicht is de vernieuwde Yamaha BB een gewone bas, totdat je ziet hoeveel aandacht voor detail er is. Je leest het door op het pdf-logo te klikken......meer »»

Sandberg California TM SL

ja, echt heel licht!

Als je aan een lichte bas denkt, dan schiet er vast een bas te binnen die je zelf hebt of die je hebt bespeeld. Dat hadden wij ook en toch waren we zeer aangenaam verrast toen we deze Duitser voelden......meer »»

Sadowsky SBP-1 en SBP-2

Preamps voor een prikkie

Basmerk Sadowsky - tegenwoordig onder de vleugels van Warwick - staat bekend om de goede elektronica aan boord. Deze elektronica is ook los leverbaar in twee kleine kastjes, om het geluid van je bas o.....meer »»

Henny's Homestead

Signature voor Vrienten

Nog voordat Henny Vrienten zijn eigen exemplaar kreeg, mocht De Bassist de Homestead Signature Bass al proberen. Geen goedkope jongen, maar zeker heel bijzonder. Via het pdf-logo lees je de hele test......meer »»

GR Bass Aerotech

Gewoon goed en superlicht

De Bassist was op bezoek bij GR Bass in Monopoli en nam een superlichte GR-kast mee. Zijn ze echt zo licht? En klinken ze heel anders dan een houten baskast? Klik op het pdf-logo en lees! .....meer »»

BC Rich Mockingbird Bass

Monster met Sustain

Als je een onopvallende bas zoekt voor in je akoestische trio, dan moet je vooral niet op het pdf-logo klikken. Zoek je echter een monster, waarbij je a la Spinal Tap met je vuist in de lucht laag kun.....meer »»

Prolude KO115 en KO210

Dik, vet, eerlijk en serieus.

Nee, dit gaat niet over uw hoofdredacteur, want die is zelden serieus. Het gaat over twee speakerkasten van Prolude, die bedoelt zijn voor de veel spelende pro en semi-pro. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken