Release van de Week: Kamasi Washington - Becoming

Release van de Week: Kamasi Washington - Becoming

Vandaag verschenen - 11 december 2020

Elke week kiest onze redactie een Release van de Week. Dit keer is het een beetje een bijzondere keuze, want Becoming is geheel instrumentaal en ook nog eens de soundtrack van een Netflix-documentaire.....meer »»

RIP Jason Slater

Third Eye Blind-bassist overleden

Jason Slater, bekend als de voormalige bassist van Third Eye Blind en als producer van onder meer Queensryche is op 49-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van leverfalen......meer »»

Warwick EMP

Gecoate snaren nu ook als nickelwound

Warwick levert al jaren de gecoate EMP-snaren, maar tot nu toe was dit type snaar alleen in een geheel stalen versie verkrijgbaar. Het Duitse merk stapte over van fabrikant en nu zijn er ook nickelwou.....meer »»

RIP Sean Malone

Cynic-bassist overleden

Op 9 december is Cynic-bassist Sean Malone overleden. De muzikant, die bekend stond om zijn fretloze spel, werd slechts vijftig jaar. De oorzaak van zijn overlijden is nog niet bekend......meer »»

Vintage Statesboro' akoestische bas

Met zeer scherpe prijs

Vintage kennen we als een budgetmerk, maar de kwaliteit is altijd verrassend goed. Dat komt mede door de onderdelen en elektronica van zustermerk Wilkinson. Het merk komt nu met een zeer betaalbare, v.....meer »»

Darkglass ADAM

Alleskunner van Darkglass

Tegenwoordig zijn pedalen geen stompboxen maar complete machines waarmee je alles kunt, de ADAM van Darkglass behoort zeker tot deze categorie......meer »»

Epiphone Jack Casady Bass

In twee te gekke nieuwe kleuren

De Epiphone Jack Casady gaat alweer bijna 25 jaar mee en in die tijd is de bas alleen maar populairder geworden. Steeds meer bekende artiesten spelen er mee en af en toe komt Epiphone met een nieuwe k.....meer »»

Barefaced: The Machinist

Eerste pedaal van Barefaced

Als je als bedrijf je eerste pedaal uitbrengt is dat spannend, gelukkig kreeg Barefaced hulp van een bekende bassist......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken