Ear Training For Bassists, Vol1

Ear Training For Bassists, Vol1

Gehoortraining voor bassisten

Wil jij je gehoor beter trainen? Met dit boek van David Gross kun je goed beginnen......meer »»

BITE Pussycat

Ook voor hondenbezitters

Zet jij het liefst zelf een bas in elkaar? BITE heeft nu een leuk model......meer »»

Gibson Adventure Time

Twee avontuurlijke bassen.

Gibson werkt samen met Adventure Time: Distant Lands voor de hoofdpersoon Marceline. Het resultaat bestaat uit een gitaar, maar ook twee bassen. De serie kennen we niet, maar de instrumenten zijn leuk.....meer »»

Release van de Week: Paul McCartney - III

Vandaag verschenen - 18 december 2020

2020 kent niet alleen maar narigheid. Veel artiesten - die vaak gedwongen thuis zaten omdat tours niet doorgingen - kwamen met albums die we niet verwacht hadden. Zo ook de bekendste nog levende bassi.....meer »»

De basplaat van Nana Adjoa... ...en haar eigen album.

Waiting in Vain van Bob Marley & The Wailers

In De Bassist 55, januari - maart 2021 komt singer-songwriter en bassist Nana Adjoa aan het woord over haar favoriete basplaat. Ze koos voor het nummer Waiting In Vain van Bob Marley & The Wailers van.....meer »»

Gus Seyffert

De eerste keuze van Sia, The Black Keys en Roger Waters

Toen we Gus voor het eerst met zijn Competition Mustang bij Roger Waters zagen spelen, dachten we: hij moet in ons magazine. Pas daarna kregen we door hoe veel meer hij doet en heeft gedaan en toen wi.....meer »»

Ame Staal

De Bassist Talent

Ame Staal is deze keer ons Talent. Niet geheel ontoevallig tippen we ook het album van haar band Marble Waves. De band heeft wat prachtige video's gemaakt en die zie je hier......meer »»

De Bassist 55 is uit

60 jaar Jazz Bass, John Paul Jones, Gus Seyffert, Manuel Hugas en veel meer

De Bassist 55, januari - maart 2021 is uit! In dit magazine lees je weer alles wat je als bassist wilt lezen. Specials, interviews, tests, nieuws, workshops, albumtips en veel, veel meer. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken