VOX VGH Bass Amplifier Headphones

VOX VGH Bass Amplifier Headphones

Nieuwe koptelefoonversterker van VOX

Thuis in stilte oefenen is een must voor elke bassist en de koptelefoonversterkers van VOX bieden al jaren de oplossing......meer »»

Pino Palladino's Notes With Attachments

Album van meesterbassist.

Is de reden dat Pino Palladino nooit een solo-album heeft uitgebracht omdat hij altijd met iedereen speelt? Daar komt nu verandering in......meer »»

Release van de Week: Goat Girl - On All Fours

Vandaag verschenen - 29 januari 2021

Goat Girl is een kwartet uit Londen met niet alleen een geweldige naam. Drie jaar na het debuut - een album met rocksongs met soms zelfs een vleugje Americana - is er nu een heel ander, wederom heerli.....meer »»

Productnieuws 2021: Gator Frameworks

Deluxe Closet Hanger

Soms komen merken met iets waarvan je niet dacht dat je het nodig had en soms heb je dat ook niet. Dit nieuwe product van Gator bracht op deze regenachtige dag in ieder geval een glimlach op ons gezic.....meer »»

Productnieuws 2021: EMG Les Claypool elementen

Ook voor Robert Trujillo

De excentrieke bassist kwam enkele jaren geleden voorbij in de Bassist en nu heeft EMG een element voor hem gemaakt......meer »»

za 30-1 Open Dag - online - Popafdeling Conservatorium van Amsterdam en AEMA

Wil je naar het conservatorium? Oriƫnteer je op de Open Dag

Aanstaande zaterdag, 30 januari 2021, van 11.00-16.00 uur houden de Popafdeling en de Amsterdam Electronic Music Academy van het Conservatorium van Amsterdam hun jaarlijkse Open Dag. De locatie: de we.....meer »»

Productnieuws 2021: Sadowsky

2021 Limited Edition

Zo goed als alle Sadowsky-bassen worden sinds begin 2020 onder de paraplu van Warwick gebouwd en het van oorsprong New Yorkse merk heeft een aantal goede eigenschappen van de Duitse broers overgenomen.....meer »»

Basgasten 38

Podcast met Reyer Zwart

Tussen al het nieuws van de virtuele NAMM door, is er ook gewoon een Basgasten podcast. Dit keer met Reyer Zwart......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken