Cort Artisan C4 & C5 Plus OVMH

Cort Artisan C4 & C5 Plus OVMH

Veelzijdige werkpaarden van Cort

Zoek je een betaalbare bas die wel luxe elementen en goede elektronica heeft? Deze bassen van Cort bieden het......meer »»

Eastwood Valco KGB Fuzz

Fuzz voor meerdere instrumenten

Wil jij een fuzzpedaal voor je bas die je ook aan je gitarist of zelfs toetsenist kunt uitlenen? Met deze Valco KGB Fuzz kan dat......meer »»

Jaco Pastorius: The Lost Tapes Documentary

Nieuwe documentaire Jaco Pastorius opgedoken

Drie Jaco Pastorius fans uit Frankrijk maakten ooit een documentaire die verloren werd gewaand. Nu zijn de beelden weer gevonden......meer »»

Josh Cohen Tapping Grooves: Vol 1

Leer tappen in alle stijlen

Tappen is een lastige techniek die onder andere door Billy Sheehan wordt gebruikt. In dit boek ga je dieper op de stof in......meer »»

Squier Paranormal Jazz Bass '54

Squier bassen in nieuwe kleuren

De Squier Paranormal Jazz Bass '54 combineerde het beste van twee werelden voor een schappelijke prijs. Voor dit jaar krijgen de looks een update......meer »»

North Sea Jazz Downtown live & streaming

Vrijdag 9 juli tot en met zondag 11 juli - live streams en best of the past video's blijven 72 uur staan

Het North Sea Jazz festival mag dan voor de tweede keer niet doorgaan, de euforie bij de muzikanten die op de eerste dag van North Sea Downtown optreden is groot. Kurt Rosenwinkel na ovationeel applau.....meer »»

De 50e aflevering van de Basgasten podcast!

Podcast met nu Hidde Roorda zelf als 'Basgast'

Basgasten viert een feestje. Hidde Roorda maakte maar liefst 50 podcasts met bassisten: 49 normale en de bonus-uitzending met Pino Palladino. De echte nummer 50 is voor niemand minder dan... ...Hidde .....meer »»

Release van de Week: Anne Soldaat - Facts & Fears

ASo met een kick

Het nieuws dat Anne Soldaat een nieuw album uitbrengt, moet de goede verstaander al in de handen doen wrijven en de oren doen spitsen. Het feit dat dat dat album geproduceerd is door Pablo van de Poel.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken