Fuzzrocious Electric Ocean Fuzz/Phaser

Fuzzrocious Electric Ocean Fuzz/Phaser

Fuzz en Phaser in een stompbox

Vind jij een Fuzz op je bas te gek klinken maar ben je ook niet vies van een phaser? Met dit pedaal kun je ze combineren......meer »»

Basgasten 56

Poidcast met Nana Adjoa

Nana Adjoa is een bekende van De Bassist en naast het neerleggen van mooie baslijnen, is ze ook een gevierd singer-songwriter met een fantastisch debuutalbum. En het verhaal achter haar shortscale Mus.....meer »»

Godin A4 & A5 Ultra

Hypermoderne semi-akoestische fretloze bassen

Ben jij fan van semi-akoestische bassen en heb je daar wel wat geld voor over? Deze Godinnen hebben heel wat in huis......meer »»

Zoom B6

Multi-effect processor speciaal voor de bas

Hou jij van multi-effect stompboxen en mogen ze meerdere functies hebben? Deze Zoom B6 kan in principe alles......meer »»

Markbass Andrew Gouchè Strings

Andrew Gouchè krijgt zijn eigen snaren

Je eigen signature setje snaren krijgen is altijd leuk, nu krijgt Andrew Gouchè ze ook......meer »»

Release v/d Week: Racoon - Spijt is iets voor later

Eerste NL-talige langspeler

Als je het succes van hun nummer Oceaan in acht neemt, hoeft een album vol met dergelijke tracks in hun moerstaal geen grote verassing te zijn. De cynicus zou kunnen zeggen dat deze plaat een gerichte.....meer »»

Basgasten 55

Podcast met Jaap van Eik

Zonder Jaap van Eik geen De Bassist? Dat gaat misschien iets te ver, maar in 1977 richtte Jaap ons zusterblad Musicmaker op en ongeveer 15 jaar geleden kwam De Bassist daaruit voort. Jaap speelde met .....meer »»

Geddy Lee schrijft memoir

Rush-bassist brengt boek uit in 2022

Geddy Lee doet het wat rustiger aan tegenwoordig en heeft de tijd gevonden om zijn memoir te gaan schrijven......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken