Release van de Week: Jonathan Wilson - Dixie Blur

Release van de Week: Jonathan Wilson - Dixie Blur

Vandaag verschenen - 6 maart 2020

Jonathan Wilson is bij velen een onbekende naam, maar zijn lijst met samenwerkingen is enorm. En dan is er nog zijn eigen muziek. Met Dixie Blur maakte hij weer een prachtige plaat... ...en dat in zes.....meer »»

Madelief van Vlijmen endorser voor GR Bass

The Music Alliance ondersteunt jong talent

Importeur The Music Alliance en het jonge Italiaanse basmerk GR Bass trekken hun eigen plan. In plaats van grote namen te ondersteunen, nemen ze de moedige stap om naar jong talent te kijken. Uit een .....meer »»

Musikmesse Frankfurt en ProLight + Sound uitgesteld vanwege Coronavirus

SuperBooth gaat dit jaar ook niet door

De angst voor het Coronavirus ofwel Covid-19 zorgt overal voor veel onrust, ook voor wat betreft grote evenementen waarbij mensen uit de hele wereld samenkomen. De Musikmesse Frankfurt/Pro Light + Sou.....meer »»

Herman Deinum en Rotosound

Al meer dan vijftig jaar een team

Herman Deinum en The Music Alliance zijn een overeenkomst aangegaan, waardoor de oud-Cuby- en Sweet d'Buster-bassist altijd een vers setje Rotosounds op zijn P kan leggen......meer »»

Eastwood Peter Hook bas

Eastwood maakt Shergold replica.

In december kondigde Eastwood aan dat zij replica's gingen maken van Peter Hook's Sherman Gold basgitaren. Het project begon in 2017 en zo te zien zijn de bassen eindelijk af......meer »»

Schrijf je in voor deelname aan De Grote Prijs van Nederland - deadline 31 maart

Op zoek naar 'de beste live act van Nederland'

Bands, hiphop acts, singer-songwriters en elektronische acts kunnen zich aanmelden voor de Grote Prijs van Nederland 2020, de langstlopende landelijke popmuziekcompetitie van ons land voor muzikanten .....meer »»

IM Simon Posthuma

Brein achter The Fool overleden

De The Fool SG, de bijzondere beschilderde Gibson die Clapton in Cream gebruikte, is een van de bekendste gitaren ooit. En daar hoorde een eveneens beschilderde Fender Bass VI bij van Jack Bruce en ee.....meer »»

Basgasten 20

Podcast met Jop van Summeren

Het is tijd voor een klein feestje: de twintigste editie van Basgasten! Dit keer interviewt Hidde (rechts op de hoofdfoto) niemand minder dan Jop van De Staat over bassen, Serek, zijn band en misschie.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken