Electro-Harmonix Nano Q-Tron Envelope Filter

Electro-Harmonix Nano Q-Tron Envelope Filter

Compacte envelope filter voor meerdere instrumenten

Ben jij op zoek naar een eenvoudig te gebruiken envelop filter? Zoek dan niet verder, Electro-Harmonix heeft iets compacts gemaakt......meer »»

Tanya naar Whitesnake

De Ierse, in LA wonende Tanya O'Callaghan is de nieuwe bassist van Whitesnake. Tanya speelde al met ongelooflijk veel artiesten en projecten, zoals met Tool's Maynard James Keenan, Dee Snider van Twis.....meer »»

RIP Phil Chen

Sessiebassist van onder meer Jeff Beck, Rod Stewart en Pete Townshend

De bekende sessiemuzikant Phil Chen is overleden. Hij zou met kerst 81 zijn geworden. Chen speelde met onder meer Jeff Beck, Rod Stewart, Pete Townshend en met Robby Krieger en Ray Manzarek van The Do.....meer »»

David Cross en Michael Manring's Alternate Tunings

Digitaal boek over alternatieve stemmingen.

Michael Manring kennen wij natuurlijk van zijn Hyperbass met alternatieve stemmingen, nu komt er een digitaal boek over dit onderwerp uit......meer »»

G&L Tribute Series Kiloton Fretless

Fretloze uitvoering van de Kiloton

Wil je een fretloze bas aanschaffen maar niet de zoveelste Jazz bas of Music Man imitatie? G&L heeft een betaalbaar alternatief......meer »»

Basgasten 60

Podcast met Rinus Gerritsen

In alweer de zestigste aflevering van Basgasten, gaat basgastheer Hidde Roorda naar Den Haag, voor een prachtig gesprek met niemand minder dan Rinus van de Earring. En als er iemand écht geen introdu.....meer »»

Release van de Week: Neil Young & Crazy Horse - Barn

Vandaag verschenen - 10 december 2021

Vandaag verschijnt het eenenveertigste (!) studioalbum van Neil Young. Deze keer met Crazy Horse en op zich is dat aantal al een Release van de Week waard......meer »»

Michel van Schie op 12 Combustions album Leendert Haaksma

Video's bij het interview in De Bassist 59

Leendert Haaksma presenteert ‘12 Combustions’, een intens instrumentaal album met alleen eigen werk. We maakten tijdens de opnames een videoserie waarin één track live gespeeld werd en de drie m.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken