IM Norman Houlder

IM Norman Houlder

De man achter Shergold - en meer

Norman Houlder is overleden. Hij had misschien niet zo'n bekende naam als Leo Fender, Orville Gibson, Paul Reed Smith of Jim Burns, maar hij was een belangrijk man in de Britse gitaarindustrie en je k.....meer »»

Solar Guitars AB Bassen

Nieuwe bassen van Solar

Zoek jij een metalbas in redelijk vrolijke kleuren? Solar Guitars heeft ze......meer »»

Basgasten 66

Podcast met Randy van der Elsen

Hij maakt onder meer de hele wereld onveilig met 's lands grootse hardrocklegende: Adrian Vandenberg. Zijn naam is Randy van der Elsen en vandaag is hij het onderwerp van de Basgasten podcast......meer »»

Release van de Week: Knight Area – D-Day II: The Final Chapter

Vandaag verschenen - 4 maart 2022

Van de Q naar nu, kopten we in De Bassist 54. Peter Vink - die natuurlijk doorbrak met Q65 - is nog steeds zeer actief als bassist, onder meer met zijn bijzondere band Knight Area. The Final Chapter v.....meer »»

Trace Elliot lanceert de TE-1200

Basversterkertop met veel functies

Het was best lang stil rond Trace Elliot maar het versterkermerk komt nu met een geheel nieuwe basversterkertop: de TE-1200. .....meer »»

Origin Effects

Super Vintage en '64 Black Panel

Origin Effects komt met twee duer, maar zeer goede vooversterkerpedalen voor de pro en veeleisende semi-pro. De een geeft je een Ampeg in een doosje en de ander een klassieke Bassman......meer »»

Schroeder Cabinets Dann Glenn Signature GD1000

Signature speakerkast voor Dann Glenn

Mag een speakerkast wel lekker veel watt hebben? Deze Schroeder heeft het in ieder geval wel......meer »»

Basgasten 65

Podcast met Lené te Voortwis

Lené te Voortwis is hoofdvakdocent aan het Conservatorium van Amsterdam en hij speelde met onder meer Liesbeth List, Frank Boeijen en Boudewijn de Groot. Maar je leert veel meer over hem in deze nieu.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken