Genzler Amplification Nu Classic NC-115T Bass Cabinet

Genzler Amplification Nu Classic NC-115T Bass Cabinet

15 inch lichtgewicht speakerkast.

Hou jij van ouderwetse 15 inch speakerkasten maar wil je wel moderne gemakken? Met deze nieuwe speakerkast van Genzler lukt dat wel......meer »»

Release van de Week: Moon Moon Moon - Silly Symphonies

Vandaag verschenen - 15 april 2022

Goede Vrijdag is een extra goede vrijdag als je weet dat er een album uit is van een van de tofste bands van Nederland: Moon Moon Moon. 'Slaapkamermijmeringen en Disney-saga's', noemt onze recensent h.....meer »»

Basgasten 69

Podcast met Hein van de Geyn

Zuid-Afrika heeft geen tijdsverschil met Nederland, dus het was makkelijk voor Hidde om af te spreken met Hein van De Geyn, die daar tegenwoordig woont. Ze spraken over Chat Baker, Hein's methode en z.....meer »»

Music Man John Myung Bongo 6-String Platinum Silver

Nieuwe kleur voor John Myung's Bongo Bas

Over de Bongo bas van Music Man zijn de meningen...interessant, maar gelukkig kan John Myung van Dream Theater er goed mee spelen......meer »»

Bass Connection is verhuisd

Van Hilversum naar Blaricum

Nederland telt twee echte basspeciaalzaken een een er van zit in Hilversum: Edwin van Huik's Bass Connection. Ben je een vaste klant of ben je al even van plan om er heen te gaan? Pas je navigatiesyst.....meer »»

Gerrard street

'modulaire' hoofdtelefoons

Steeds meer elektronica valt niet of nauwelijks te repareren. Vooral spullen die mechanisch belast zoals hoofdtelefoons worden gaan snel kapot. Zonde en slecht voor het milieu en daarom bedacht het N.....meer »»

Ernie Ball Hyper Slinky Bass Strings

Nieuwe snaren van Ernie Ball

Ben je op zoek naar een setje snaren die niet al te dik zijn? Met dit nieuwe setje van Ernie Ball heb je meer keuze......meer »»

Taurus Amps Qube-350 Acoustic Bass Amp

Versterker voor basgitaar en contrabas

Zoek jij een goede versterker voor je contrabas die ook nog eens werkt voor je basgitaar? Met deze nieuwe versterker van Taurus kan dat......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken