Fodera Mike Bendy Signature Mini MB Presentation

Fodera Mike Bendy Signature Mini MB Presentation

Eerste Fodera met een korte mensuur.

Deze nieuwe Fodera is in veel opzichten een opmerkelijke bas met een knipoog naar een andere beroemde bassist......meer »»

IM Henny Vrienten

Een grootheid is niet meer

Op 25 april is Henny Vrienten in het bijzijn van zijn familie overleden. Hij werd slechts 73 en ondanks dat hij al gestopt was met optreden vanwege ziekte komt het als een klap voor iedereen die hem k.....meer »»

FM Guitars Classic Series

Bassen met twee halzen.

Kun jij tappen op de bas en vind je één hals nog weinig? Met FM Guitars kun je een compleet nieuw avontuur beleven......meer »»

Buster Williams: Bass To Infinity

Documentaire jazzbassist nu verkrijgbaar

Hou je van contrabas en van documentaires? Bij deze kun je languit genieten......meer »»

Release van de Week: Thomas Pol - Blue Soil

Vandaag verschenen - 22 april 2022

In De Bassist 60, april - juni 2022, is Thomas Pol aan het woord over zijn soloalbum met uitsluitend contrabas en een prachtige, natuurlijke galm van een kerk. Vandaag komt het album uit en het is onz.....meer »»

IM Rick Turner

De man achter Alembic

Rick Turner was niet alleen een van de mensen achter Alembic, maar hij bouwde instrumenten onder eigen naam en hij was een pionier als het gaat om moderne materialen. Op zondag 17 april overleed hij d.....meer »»

Doe mee aan de Thomann #DIYKitChallenge22

Ontwerp een instrument en win een waardebon van € 500,-!

Tweede ronde, een nieuwe kans: Thomann organiseert ook dit jaar weer de DIY Kit Challenge. Tijdens de #DIYKitChallenge22 maken muzikanten en muziekliefhebbers kans op mooie prijzen met een instrument .....meer »»

Harley Benton JJ & JP Bassen

Spotgoedkope nieuwe modellen van Harley Benton

Voor een degelijke basgitaar hoef je tegenwoordig niet meer zoveel te betalen en Harley Benton is hierin handig op ingesprongen......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken