Grez Guitars Mendocino Short Scale Bass

Grez Guitars Mendocino Short Scale Bass

Een ode aan de Danelectro Short Horn

Vroeger was Danelectro een budgetmerk waar menig gitarist en bassist graag op speelde. Deze ode van Grez Guitars maakt het een iets exclusievere uitvoering......meer »»

G&L Guitars CLF Research L-1000 Series 750

Nieuwe brede vijfsnaar van G&L

Voor liefhebbers van het merk G&L en met name de vijfsnarige modellen staat er nu iets leuks te wachten......meer »»

Basgasten 70

Podcast met Jan Hollestelle

Voor aflevering 70 was Hidde Roorda te gast bij Jan Hollestelle. De man die op veel conervatoria lesgaf en op nog veel meer albums speelde. Kortgezegd: een ware baslegende......meer »»

Trickfish Amplification Bullhead Mini 500

Nieuwe versterker van Trickfish

Trickfish maakt al enige tijd solide basversterkers en ook hun voorversterkers zijn erg in trek. Het bedrijf maakt ons weer blij met een nieuw model......meer »»

30 april: Bassday in Antwerpen

Basdag van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen

Op zaterdag 30 april vind in Antwerpen een mooi basevenement plaats, onder de naam Bassday. De toegang is gratis en er is veel te zien en te horen......meer »»

Release van de Week - Beachdog - Beachdog

Nieuwe emo- & grunge-sensatie

Na het uiteenvallen van John Coffey wist frontman David Achter de Molen zich een paar jaar prima te vermaken als podcast-maker, maar de lokroep van de muze werd toch te sterk. In de jonge gitarist Rub.....meer »»

Music Man Joe Dart II Bas

Nieuwe signature van Vulfpeck bassist

Met zijn strakke pompende lijnen heeft Joe Dart duidelijk een stempel gedrukt in de baswereld. Music Man bracht al eerder een bas van hem uit en nu is er een tweede versie......meer »»

Klimaat: de muziekwereld slaat alarm

Maak kennis met Music Declares Emergency Nederland

Afgelopen vrijdag was het Earth Day, een van de driehonderdvijfenzestig dagen die alarm moeten slaan over de noodsituatie van het klimaat. Ook de muziekwereld laat van zich horen. De internationale or.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken