Bass special met Victor Wooten in de Youtube-show van Cory and the Wongnotes

Bass special met Victor Wooten in de Youtube-show van Cory and the Wongnotes

De beste basvideo’s in de videosectie van DeBassist.nl  

In de videosectie op deze site zie je de meest uiteenlopende leuke, leerzame en coole basvideo's die we kunnen vinden. Die met Victor Wooten, te gast bij Cory & The Wongnotes is wel héél cool, die m.....meer »»

Walrus Audio Badwater

Alles-in-één baspedaal van Walrus Audio

Zoek jij een eq, drive en compressiepedaal in een stompbox? De Badwater van Walrus Audio kan in ieder geval heel veel......meer »»

Basgasten 71

Podcast met Paul van Bruystegem

Monsieur Paul aka Lange Polle aka Paul van Bruystegem. We kennen de reus van Triggerfinger allemaal en Hidde sprak met hem over touren, spullen, gehoorverlies en veel, veel meer......meer »»

Release van de week: The Pineapple Thief - Give It Back

Vandaag verschenen: 13 mei 2022

Dat is nog eens een leuke manier om je topnummers te re-releasen: je neemt ze gewoon opnieuw op, in nieuwe arrangementen en met een nieuwe drummer! De progrock-band bestaat al 23 jaar, maar kreeg met .....meer »»

Open Dag bij Bax Music in Goes, zaterdag 28 mei

Demo-optredens & workshops, aanbiedingen, rondleiding en meer

We kunnen weer, dus laten we het dan ook gaan doen! Op naar de Open Dag van Bax Music in Goes, die na de editie in 2019 alleen streamend kon plaatsvinden. Ze hebben een mooi programma gemaakt, met een.....meer »»

Harlem Lake naar de European Blues Challenge

En een clinic bij Elfring Amps

Harlem Lake maakt swampy southern rock maar dan gewoon uit de delta van de Haarlemmermeer. Op 4 juni representeert de band Nederland tijdens de European Blues Challenge 2022 in Malmö. We spraken zang.....meer »»

Source Audio Atlas Compressor

Veelzijdige compressor voor zowel bas als gitaar

Pedalen van Source Audio staan bekend om hun veelzijdigheid en de mogelijkheid om sounds tot in detail te bewerken. Het merk waagt zich nu aan een compressor......meer »»

Release van de Week: Warpaint - Radiate Like This

Vandaag verschenen - 6 mei 2022

Vandaag verschijnt het vierde studioalbum van het Amerikaanse Warpaint. De band uit Los Angeles komt wederom met een prachtig en dromerige plaat. Deze ligt in het verlengde van de eerdere albums, maar.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken