NAMM 2023 beursnieuws - Dingwall 35th Anniversary Pedal

NAMM 2023 beursnieuws - Dingwall 35th Anniversary Pedal

Het eerste pedaal van Dingwall.

Dingwall maakt al 35 jaar bijzondere bassen en gaat zeker nog lang door, maar om het te vieren is er toch nog iets bijzonders gemaakt........meer »»

NAMM 2023 beursnieuws - Squier Sonic Series

Squier gaat de strijd aan.

Als je een betaalbare P of J zoekt, kan je tegenwoordig bij veel merken terecht. Van Eko tot Sire tot SX tot... Squier merkt dit ook en het was tijd om de basismodellen op te frissen en te verbeteren......meer »»

NAMM 2023 beursnieuws - Rapier Saffire Bass

Brits, jaren zestig en lekker anders.

Alan Entwistle - geen directe familie van - is een bekende gitaar- en elementbouwer die samen met JHS met een reeks Rapier-heruitgaves komt. Ons zusterblad Gitarist was er te spreken over de gitaren e.....meer »»

NAMM 2023 beursnieuws - Music Man StingRay Special

Nieuwe kleuren en de kop in kleur

De enige foto die we hebben, is wat vaag, maar Music Man komt met mooi nieuws naar de NAMM. De 2023 StingRay Special......meer »»

NAMM 2023 beursnieuws - Vintage Joe Doe

De Paisley P, maar dan anders

Er is veel nieuws van Vintage en de submerken en deze wilden we je ook niet onthouden: de gelimiteerde Joe Doe-bassen. Een beetje Fender Paisley P, maar dan anders......meer »»

In memoriam Ray Shulman

(1949 - 2023)

Progrock-bands als Jethro Tull, Pink Floyd, Yes en Genesis gingen door, maar Gentle Giant stopte in 1980, wat er mede voor zorgde dat die muziek eigenlijk vooral bij een klein gezelschap van fijnproev.....meer »»

NAMM 2023 beursnieuws - Martin DJR-10 Bass

Kleintjes van Martin

Martin komt met twee nieuwe bassen naar de NAMM, beide in twee uitvoeringen en het merk levert gelijk ook snaren voor deze bassen......meer »»

NAMM 2023 beursnieuws - de show is begonnen!

Langzaamaan probeert de NAMM Show post-covid terrein te winnen. De laatste beurs die wij bezochten was die van 2020, en sindsdien staat er duidelijk een rem op productinnovatie. De NAMM Show van 2021 .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken