GrooveTech Mini-Multi

Een must-have en een leuk cadeautje

Merknieuws 01-12-2020 10:13

De afgelopen jaren probeerden - en kochten - we de metalen en kunststof versie van de multitool van GrooveTech. Met dit handige apparaatje heb je eigenlijk alle gereedschap bij je die je nodig hebt voor snelle klusjes aan je bas. Er is nu een uitgebreidere versie, die Mini-Multi heet en die heeft nu iets heel belangrijks voor muzikanten.

Ik heb mijn tweede versie van de GrooveTech eigenlijk altijd in mijn tas zitten en het is zelf ongeveer het enige stukje gereedschap dat ik gebruik voor afstellen en kleine reparaties van/aan mijn bassen. Natuurlijk heb ik een handigere schroevendraaier thuis, om meer kracht te zetten, en een tang voor snaren, maar verder kom ik een heel eind met het kleine ding.

Zelfs als vrienden vragen of ik wil helpen met de afstelling van gitaar of bas, ga ik meestal alleen met de multi-tool van huis. Deze bevat namelijk precies de inbusmaten van Europese en Amerikaanse bassen en allerlei andere handige stukjes gereedschap. Inmiddels hebben ook andere merken dergelijke multitools, maar GrooveTech blijft de marktleider.

Andere versies van GrooveTech hebben een dop- en inbussleutel om je halspen af te stellen, maar die neemt veel ruimte in. In deze versie is deze weggelaten. GrooveTech:

'We denken niet dat veel muzikanten hun halspen afstellen met een multitool, dus we hebben ons op andere zaken geconcentreerd, zoals actie, vibrato-systemen, intonatie, elementhoogte en alle andere afstellingsonderdelen van gitaren en bassen. De Mini-Multi heeft veertien onderdelen in een behuizing van ongeveer zeven centimeter lang, inclusief acht inbussleutels, vier schroevendraaiers, een meetlat en voor de belangrijke momenen... ...een flesopener.'

Wat kennen ze ons bij GrooveTech toch goed!

We gokken dat het apparaatje een verkoopprijs van rond de 15 euro zal hebben en daarmee is het meteen een leuk cadeau voor rond de feestdagen. Of verras jezelf. Eigenlijk moet iedere gitarist en bassist er een hebben.

GrooveTech-website
Importeur HTD

zoeken
zoeken