Fodera Vijfsnarige Yin-Yang bassen.

Vijfsnarige versie Yin-Yang bassen op de markt.

Merknieuws 15-06-2020 22:01

De wereld komt langzaam aan weer op gang en dat geldt ook voor gitaar- en basbouwers. Fodera komt weer met prachtige bassen.

Als je de Yin-Yang bassen van het merk Fodera ziet denk je meteen aan Victor Wooten, die al jaren met zijn signature bas op verschillende podia heeft gestaan. Het merk komt nu met twee vijfsnarige versies die 'Yin Yang Standard' heten, je kunt zelfs kiezen tussen een spacing van 19 mm of 17.5 mm.

Net als de vernieuwde viersnarige versies zijn deze in twee uitvoeringen verkrijgbaar, 'Purple Heart' en 'Mahogany', met uiteraard meerdere opties. de 'Purple Heart, heeft een chambered alder body (de body heeft holle ruimtes om de bas lichter van gewicht te maken) met op de bovenlaag een prachtige purple heart en Olympic white verf voor het Yin Yang effect.

De Mahogany uitvoering heeft een chambered body van mahonie met een top van mahonie en zwarte verf voor het Yin Yang effect. De toets is van Purple Heart en van mahonie.

Fodera laat je kiezen uit EMG P/J elementen of Seymour Duncan dubbelspoel-elemten, daarnaast kun je kiezen uit gouden hardware of zwarte. De bassen kosten tussen de $6250 en $7250.

Website Fodera

zoeken
zoeken