aanmelden
NAMM 2020 beursnieuws - Vox
Vox 1H en 2S nu leverbaar
Merknieuws 10-01-2020 16:01
Vox had de Starstream Artist-bassen en daar zijn nu twee vriendelijker geprijsde, passieve versies van, met twee enkelspoels elementen of een enkele humbucker.

'Ongeëvenaarde bodybalans verborgen in een innovatieve vormgeving!' Zo noemt Vox de bas. Wij denken meteen aan Formule 1-auto's met vleugels. Of je er van houdt of niet: deze short scale is weer eens wat anders dan de gemiddelde, op een Fender gebaseerde short scale en dat is alleen maar goed!

De Starstream 1H is uitgerust met een humbucker die bekend staat om zijn vette en punchy klank. Daarnaast kan met de push-schakelaar in de volumeknop geschakeld worden tussen serie- of parallelmodus voor nog meer variatie in toon en is er tevens een toonregelaar.De Starstream 2S is uitgerust met 2 enkelspoelselementen met een heldere en diepe klank. Elk element heeft zijn eigen volumeknop waardoor je een veelheid aan klankkleuren tot je beschikking hebt, met daarnaast ook nog een toonregelaar.

De Starstream bassen hebben een compact 30" mensuur. Short scale dus. Ze wegen slechts 3 kg wat lichter is dan een gemiddelde Fender Strat en ze zijn leverbaar in zwart, rood en wit. De actieve Artist-versies blijven ook leverbaar!
Vox-website
Voerman Amersfoort