aanmelden
NAMM Beursnieuws - Aguilar
Paarse amps, een klein pedaal en een limited editions.
Merknieuws 09-01-2020 10:22
Aguilar komt met drie nieuwtjes naar de beurs: een klein voorversterkerpedaal, paarse SL-kasten en een gelimiteerd uitgebrachte serie pedalen.

De DB 925 bass preamp is het eerste micropedaal van Aguilar en het is geïnspireerd op de voorganger, de DB 924. Dit compacte en lichtgewicht apparaatje levert een krachtige boost via een FET-voorversterker. Via de 2-band EQ kun je je hoog en laag aanpassen en op een simpele manier heb je de Aguilarsound, passend in je gigbag. De DB 925 is per maart leverbaar.


Foto: simpel en doeltreffend: de DB 925.

Dan mogen we Aguilar feliciteren, want ze bestaan 25 jaar. Dat vieren ze met gelimiteerde oplages van enkele populaire pedalen. Ze noemen het de Silver Anniversary-serie en de pedalen zijn afgewerkt in zilver en zwart, met een speciaal logo en een speciale verpakking. Aguilar komt met 500 stuks van de Tone Hammer Preamp, 250 van de Octamizer en TLC Compressor, en 100 stuks van de AGRO, Chorusaurus, Filter Twin, Fuzzistor en Grape Phaser. De pedalen zijn in maart leverbaar.

Bijna elke NAMM komt het Amerikaanse merk met baskasten in een aparte kleur. Dit keer wordt de hele lichtgewicht SL-serie in Royal Purple (hoofdfoto) geleverd. Er komen 100 stuks van de  SL 112 en 50 stuks van de SL 410x, SL 212, SL 210 en SL 115. Elke kast krijgt een certificaat en een apart Limited Edition 2020-badge. Ook deze kasten zijn per direct leverbaar.

Aguilar-website
Algam Benelux