Gallien-Krueger Legacy Combo

Nieuwe serie combo's met klassiek geluid.

Merknieuws 28-10-2019 23:04

Gallien-Krueger gaat inmiddels al meer dan 50 jaar mee en veel bassisten hebben hun naam hieraan verbonden. Flea, Adam Blackstone, Duff McKagan en Tom Hamilton zijn slechts een handjevol topbassisten. Het merk komt nu met een nieuwe serie combo's.

Combo's zijn misschien wel de meest gewilde versterkers die er zijn, van kleine oefenversterkers tot aan complete 4x10 kasten die op menig festival en poppodia te zien zijn. Ze zijn compact, makkelijk in gebruik en leveren voldoende volume op voor elke situatie. Geef toe, er zijn weinig kroegen waar je nog bassisten met een 8x10 met buizenbak ziet slepen en het mag ook niet altijd hard.

Genoeg opties
De Legacy Serie zoals deze heet bevat de geliefde Legacy preamp zoals zij dat noemen. De sound van de 800RB met de bekende vierbands-equalizer, overdrive met toonregeling, voice-filters ( bump, contour en presence), een DI-uitgang, effect-loop en een aansluiting voor koptelefoon maakt deze serie zeer veelzijdig. Elke versterker heeft een vermogen van 800(!) watt en gebruiken Neodynium speakers dus hoef je je over volume geen zorgen te maken. Ze worden geleverd in de uitvoeringen 1x12, 1x15, 2x10, 2x12 en 4x10.

 

Website Gallien-Krueger

zoeken
zoeken