aanmelden
Marja van Moondaze
Gaat los op het podium!
De Bassist + 27-09-2018 09:09
In de rubriek Opgebast komen jonge talentvolle bassisten aan het woord. In De Bassist #46, oktober - december 2018, is dat Marja Boender. Met Moondaze speelt ze steeds vaker in het buitenland.

Als Uncle Jimmy gooide de band al hoge ogen en er waren optredens in Duitsland, bij Countdown Café en op 3FM. De naam dekte de lading niet meer. Uncle Jimmy is dood, maar leve Moondaze. Hoe dat klinkt en hoe dat er uitziet? Je ziet het hier!

Moondaze is een jonge bluesrockband met vette Hammond, bas, gitaar en drums. De Noord-Hollandse band bestaat uit bassiste en zangeres Marja Boender, gitarist Sebas Fledderman, toetseniste Julia Driessen en drummer/zanger Tom Beemster. Net voor het verschijnen van De Bassist heeft toetseniste Julia besloten om zich helemaal op haar medische studie toe te leggen. De band gaat als trio door. Hoe dat gaat klinken? Check de speellijst via de facebook van de band

Live speelt Marja (hoofdfoto (c) Rick Slagter) altijd op haar vertrouwde Squier Jaguar Bass PJ met een door haar zelf 'gepimpte' slagplaat:Het is niet echt rock 'n' roll van Popweekend Schagen om een bloemstuk voor de toetseniste te zetten, maar de muziek is er niet minder om:Moondaze is een graag geziene gast bij onze Oosterburen:Natuurlijk zijn er ook studio-opnames:

 

De Bassist met het interview met Marja Boender is te koop in de betere tijdschriftwinkel in Nederland en België tot half december 2018.

Je kan De Bassist ook los voor € 7,50 bij ons bestellen. We sturen 'm op zonder verzendkosten. Klik hier. 

Of kies voor de nóg betere aanbieding: neem een proefabonnement voor € 14,50. Dan krijg je maar liefst drie edities thuisgestuurd, zonder verplichtingen.Klik hier

Je kan De Bassist ook digitaal lezen, op tablets en smartphones. Voor maar € 3,99.Klik hier

Klik hier om al onze aanbiedingen te zien