Wooten Brothers komende donderdag 7-11 en vrijdag 8-11 in Hoofddorp en Middelburg

Victor Wooten neemt zijn broers mee naar Nederland.

Muzieknieuws 09-10-2019 11:10

De legendarische bassist Victor Wooten komt naar Europa. Ter ere van zijn nieuwe album zijn hij en zijn drie broers herenigd en treden de Wooten Brothers opnieuw samen op. De Bassist is partner van twee concerten, in Hoofddorp, 7 november, en Middelburg, 8 november.

Tickets: 
donderdag 7 november, Poppodium Duycker, Hoofddorp. Tickets hier.  
vrijdag 8 november, De Spot, Middelburg. Tickets hier.  

De Wooten Brothers worden al meer dan vier decennia geprezen om hun innovatieve muziek waarin de grenzen van jazz, funk, soul, R&B, rock en bluegrass worden herschreven. Herenigd, zullen de Wooten Brothers zorgen voor een legendarische show!

De Bassist is er dan ook trots op partner te zijn van de concerten in Poppodium Duycker op 7 november en een dag later, vrijdag 8 november  in de Spot in Middelburg.

Victor Wooten
Bassist Victor heeft nauwelijks een introductie nodig. De man met de Yin-Yang Fodera-bas wordt al jaren gezien als een van de beste bassisten ter wereld en door zijn wijze levenslessen en zijn filosofische, spirituele benadering van het musiceren is hij een graag geziene clinician. Daarnaast is hij al twintig jaar de man achter het Victor Wooten Center for Music & Nature, waar hij – echt midden in de natuur- een bass camp organiseert. Muzikaal ken je hem verder natuurlijk van Béla Fleck and The Flecktones en welke bassist was er niet bij de SMV optredens van Stanley (Clarke) Marcus (Miller) en Victor (Wooten)?

Bekijk hier hun bekendste nummer Sex In A Pan: 

En daar de bass tabs van: 

We maakten ook een Wooten Brothers playlist op Spotify. 

 

En bekijk ook deze videoplaylist: 

Tickets: 
donderdag 7 november, Poppodium Duycker, Hoofddorp. Tickets hier.  
vrijdag 8 november, De Spot, Middelburg. Tickets hier.  


Victor's website
Website De Duycker Facebook event De Duyker
Website De Spot  Facebook event De Spot

 

zoeken
zoeken