aanmelden
De Gier Lowlander
Hoe dat klinkt? Zo!
De Bassist + 21-12-2017 12:12
In De Bassist #43, januari - maart 2018, lees je een reportage over de nieuwe bas van Sander de Gier. De Lowlander is zijn 'take' op de Thunderbird en combineert het beste van Gibson's vogel, met enkele slimme oplossingen die de bas praktischer maken. Allemaal heel leuk, maar klinkt dat ook nog een beetje?

Michel van Schie sierde ooit de cover van De Bassist. Naast docent bij Codarts in Rotterdam, is hij een zeer succesvol sessiemuzikant. Hij speelde talloze albums in van onder meer Trijntje Oosterhuis, Candy Dulfer, natuurlijk Anouk, VanVelzen, Ilse deLange en Piet Veerman. Volgens van Schie zelf staat de teller ruim over de 400 stuks!

Sander de Gier strikte de vaderlandse studio-icoon om de Lowlander eens flink op zijn donder te geven. In De Bassist #43 lees je alles over de totstandkoming en de specificaties van de bas. Hieronder hoor je 'm.Hoe kom ik aan deze editie van De Bassist met het interview met Sander de Gier over de totstandkoming van de Lowlander? 

Deze editie van De Bassist is te koop in de betere tijdschriftwinkel in Nederland en België tot 14 maart 2018.

Je kan De Bassist ook los voor € 7,50 bij ons bestellen. We sturen 'm op zonder verzendkosten. Klik hier. 

Of kies voor de nóg betere aanbieding: neem een proefabonnement voor € 14,50. Dan krijg je maar liefst drie edities thuisgestuurd, zonder verplichtingen.Klik hier

Je kan De Bassist ook digitaal lezen, op tablets en smartphones. Voor maar € 3,99.Klik hier