aanmelden
De Bassist gaat verhuizen!
Uitgever K18 trekt in bij Q-Factory in Amsterdam
Muzieknieuws 21-11-2017 13:11
Uitgever Keijser 18 Mediaproducties bv en De Bassist gaan verhuizen! We verruilen de Amsterdamse Jordaan voor het muziekmakerscentrum Q-Factory, vlak bij station Amsterdam Muiderpoort! Vanaf 1 januari 2018 wordt De Bassist dus vanaf die locatie gemaakt.

Met 50 oefenruimtes, meerdere podia met dagelijks programmering, opnamestudio’s, een café en zelfs een hotel biedt Q-Factory in Amsterdam Oostpoort de ideale plek en atmosfeer voor het maken van ons blad, site en andere media. De redactie belandt op een muzikale broedplaats tussen de creatievelingen. Dichter op het vuur kunnen we niet zitten. We kijken er dan ook erg naar uit om te mogen werken vanuit onze nieuwe redactieruimte!

Keijser 18 Mediaproducties bv
De Bassist wordt sinds de zomer van 2014 uitgegeven door Keijser 18 Mediaproducties bv (kortweg K18). De uitgever zetelde vijftien jaar aan de Rozenstraat in de Jordaan in Amsterdam en heeft ook de magazines Musicmaker, Slagwerkkrant, Interface, Gitarist en Meet Music/Pro Sound & Light onder haar hoede. In totaal verschijnen er via K18 maar liefst 48 bladen per jaar die tezamen 188.000 muzikanten en producers bereiken! Dit naast de 7 websites, 7 social media kanalen en betrokkenheid 38 festivals en clinics per jaar.   

Ons nieuwe adres per 1 januari 2018
Keijser 18 Mediaproducties bv
De Bassist
Atlantisplein 1
1093 NE Amsterdam

Google Maps


Ingang van Q-Factory


Repetitieruimte van Q-Factory


Grote Zaal van Q-Factory


Kleine Zaal van Q-Factory


Keijser 18 Mediaproducties trekt in bij Q-Factory in de ruimte op de begane grond rechts op de foto

 

www.q-factory-amsterdam.nl 

Keijser 18 Mediaproducties bv. 
Mags. Apps. Sites. Social Media. Video. Events.
www.k18.nl