De Bassist 63 is uit!

De Bassist 63 is uit!

Met Billy Sheehan, MonoNeon, Lavita Werner, een pedalenspecial en vele tests.

De Bassist 63 is uit. Natuurlijk blikken we terug naar Amsterdam Guitar Heaven met een fotoverslag en een pedalenspecial. Verder vind je tests van onder meer Tech21NY, Darkglass, Sterling by Music Man.....meer »»

In Memoriam - Peter Boer

De man achter Peterbuilt en The Rickenbacker Farm

Afgelopen week bereikte ons het zeer trieste nieuws dat bassist, basbouwer, basdealer en basverzamelaar Peter Boer eerder dit najaar is overleden. Hij werd net geen vijftig jaar oud. We wensen zijn ge.....meer »»

Pop & Art – 60 popmuzikanten over het kunstwerk van hun leven

Schitterend geïllustreerd boek met mooie interviews door Rick Blom

In coronatijd sprak muzikant en journalist Rick Blom 60 popmuzikanten over hun favoriete kunstwerk en de soundtrack die daarbij hoort. Pop & Art gaat over kunst die popmuzikanten inspireert, hét bo.....meer »»

De Dutch Classical Talent Tour met Sasha Witteveen

De Dutch Classical Talent tour is volop bezig! Het meest precieuze talententraject dat we in Nederland kennen voor klassieke muziek is de komende weken te zien in de grootste theaters en muziekgebouwe.....meer »»

Release van de week: Epica - The Alchemy Project

Vandaag verschenen: 11 november 2022

De epische Nederlandse symfonische metalband rond frontvrouw Simone Simons en gitarist Mark Jansen komt met een bijzonder project. Op “The Alchemy Project” laten ze voor elke track een of meerdere.....meer »»

Animal Logic keert terug

Supergroep met Stanley Clarke, Stewart Copeland en Deborah Holland.

Sommige bands komen honderd keer bij elkaar terug, sommige nooit. Na 31 jaar is Animal Logic weer terug......meer »»

Release van de Week: Brutus - Unison Life

Vandaag verschenen - 21 oktober 2022

Brutus is een van de meest spraakmakende heavy bands van het moment uit de Benelux. Het trio brengt al sinds 2013 hun knap gelaagde post-rock over de hele wereld. Na twee veelgeprezen studioalbums en .....meer »»

Interview: Vincent van Trigt

Dé basbouwer van de Fender Custom Shop

Vincent van Trigt is inmiddels geen 'rising star' meer, maar een van de grote namen van de Fender Custom Shop. Hij bouwt er gitaren en bassen voor de rijken en groten der aarde, maar vooral onder bass.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken