Adi Oasis naar Gent, Rotterdam en Utrecht

Adi Oasis naar Gent, Rotterdam en Utrecht

Met een spetterde show vol klassieke funk in een modern jasje.

In De Bassist 65, die begin juni uitkomt, lees je een interview met Adi Oasis. De funkbassist komt naar Nederland en België rond het verschijnen van De Bassist en een maand later opnieuw voor de jazz.....meer »»

Wild Romance brengt Shpritsz integraal

En een award voor Hollestelle

Het is dit jaar 45 jaar geleden dat Sphritsz van Herman Brood & His Wild Romance werd uitgebracht en dat is een zeer goede reden voor The Wild Romance om dit album integraal uit te voeren tijdens de k.....meer »»

In memoriam Ray Shulman

(1949 - 2023)

Progrock-bands als Jethro Tull, Pink Floyd, Yes en Genesis gingen door, maar Gentle Giant stopte in 1980, wat er mede voor zorgde dat die muziek eigenlijk vooral bij een klein gezelschap van fijnproev.....meer »»

Geddy Lee's 'My Effin Life'

Biografie van Rush-bassist.

Baslegende Geddy Lee komt dit najaar met zijn boek over zijn leven. .....meer »»

In Memoriam John Regan

(1951 - 2023)

John Regan was bassist van onder meer Comet, Peter Frampton, maar hij speelde ook met Bowie, Stephen Stills en veel meer grote namen......meer »»

Release van de week: Teun Creemers - Naamu

Vandaag verschenen: 7 april 2023

In het uitgebreide interview in DB64, april-juni 2023, vertelt Teun Creemers alles over de totstandkoming van zijn nieuwe album Naamu, waarop hij werkt met de crème de la crème van de Malinese muzie.....meer »»

Release van de week: Altın Gün - AŞK

Vandaag verschenen: 31 maart 2023

Vandaag brengt de Amsterdamse band Altın Gün hun vijfde studioalbum uit op Glitterbeat Records. Op AŞK keert de band terug naar de jaren zeventig Anatolische folkrock sound die de eerste twee album.....meer »»

Xander Vrienten over de Trijntje & Xander tour

'Trijntje zingt Vrienten met Vrienten' is te zien tot begin juni 2023

Eind januari 2023 verscheen het album Trijntje zingt Vrienten met Vrienten. De komende weken touren Trijntje Oosterhuis en Xander Vrienten door Nederland. We spraken erover met Xander! .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken