NAMM-nieuws

Elke dag nieuwsvoorbeschouwingen van de NAMM

Merknieuws 03-01-2018 11:14

Van 25 t/m 28 januari vindt de NAMM-show in Anaheim plaats, oftewel de grootste muziekinstrumentenbeurs van het jaar. In dit voorstadje van LA komt de hele internationale muziekindustrie bij elkaar en merken komen met de laatste nieuwtjes. De geruchtenstroom komt langzaam op gang en de eerste persberichten zijn alweer op de digitale deurmat gevallen. In de weken tot de NAMM zullen we elke dag minimaal één nieuwtje plaatsen.

Natuurlijk is De Bassist aanwezig in Los Angeles en we zullen elke dag een verslag plaatsen met alle nieuwtjes van de beurs. Tot die tijd moeten we het doen met persberichten, geruchten, vage facebookfoto's en inside-information. In de drie weken tot de beurs zullen we dus elke dag nieuws plaatsen. Waar je op kunt rekenen?

Versterkers van Ashdown, een speakerkast van Aguilar, Warwick's traditionele Limited Edition van het jaar, een nieuwe Yamaha, Ibanez' allereerste elektrische contrabas, een signature-pedaal voor dUg Pinnick, nieuwe RockBoards, misschien wel een SVT van Music Man.

'SVT, zegt u?'
'Ja, maar een andere SVT dan je denkt!'

Dit en nog veel meer lees je de komende weken op deze website.

 

zoeken
zoeken