downloads (2)

Monsieur Paul verlaat Triggerfinger

Na twintig boeiende, muzikale, opwindende en heftige jaren.

Muzieknieuws 14-02-2023 12:30

Paul van Bruystegem, oftewel Lange Polle, aka Monsieur Paul verlaat Triggerfinger. De lezers van De Bassist kozen hem als Beste Vlaamse Bassist, hij was onze coverster, Basgast en graaggeziene gast op onze evenementen. We zullen hem bij Triggerfinger missen.

Foto: Sharon Duursma

Hieronder het bericht dat Paul zelf plaatste. Ons interview uit DB33 is als pdf aan dit artikel toegevoegd en onderaan vind je een link naar de Basgasten-podcast met de basreus.

"Twintig jaar …. Twintig onwaarschijnlijk boeiende , muzikale, opwindende, creatieve, hevige, nee, heftige jaren. Jaren van hard werken, hard lachen én hard spelen. Zo kijk ik met voldoening terug op de afgelopen 25 jaar, als lid van Triggerfinger. Ik verlaat het Triggerfinger schip en ga me op eigen projecten richten. “A long and winding road” om het met de woorden van Sir Paul te zeggen. In de band werden we vrienden, evolueerden we naar broers, naar soulmates. En nu is daar ineens het moment dat het tijd is voor verandering, nieuwe avonturen en uitdagingen, opnieuw van scratch beginnen, om te voelen dat je nog leeft. Na lang beraad heb ik de (moeilijke) beslissing genomen om een andere weg in te slaan, nieuwe uitdagingen aan te gaan, terug het gevoel te krijgen van “de sprong in het diepe”, zonder goed te weten of ik nog kan zwemmen. Het waren geweldige jaren waar ik met heel veel fierheid en dankbaarheid aan terug zal denken. Dankbaarheid, omdat ik besef met wat een straffe muzikanten en bovenal mensen , vrienden ik heb mogen samenwerken… niet iedereen heeft dat geluk, dat besef ik heel goed. En dat zal ik blijven koesteren. Ik wens mijn broeders alle succes toe, and of course , we ll meet again."
Mr. Paul

Monsieur Paul is nog drie shows te zien, waarna Geoffrey Burton de basdiensten overneemt.

05.06.23 - Paradiso, Amsterdam (NL)
07.06.23 - SPOT, Groningen (NL)
10.06.23 - AB, Brussel (BE)

Hier hoor je de Basgasten podcast met Monsieur Paul
 

zoeken
zoeken