Victor Wooten boek en strap

Bassist vernieuwd persoonlijke verkoopsite

Muzieknieuws 22-06-2020 20:29

Victor Wooten brengt zowel een nieuw fictief boek als een strap uit die je via zijn website kun kopen.

We kunnen pagina's volschrijven over Victor Wooten maar het belangrijkste is dat hij twee nieuwe producten klaar heeft liggen, een band voor je bas gemaakt door Ergo Straps en een fictieboek genaam "The Spirit Of Music" het vervolg op het eerder verschenen "The Music Lesson". Op de site van Wooten kun je verder al zijn cd's, instructieboeken, stickers en zelfs persoonlijke eigendommen van Victor kopen.

Over The Spirit Of Music: het verhaal is een soort sprookje waarin drie muzikanten op mysterieuze wijze naar Nashville, de muziekhoofdstad, worden gebracht om samen met Victor te vechten tegen de "Phasers", die muziekverdovende koptelefoons gebruiken zodat er geen geluid meer is. Alleen door samen te komen en live muziek te maken kan de wereld gered worden.

De VW Signature Bass Strap van Ergo Straps behoort tot de categorie non-fictie en is gemaakt om het dragen van onze zware bassen makkelijker te maken. Zijn handtekening en logo zijn verwerkt in de band, net als het welkbekende yin-yang teken van zijn Fodera bassen. Daarnaast heeft het zachte kussentjes, versterkte lederen uiteinden en kun je de lengte aanpassen.

Het boek wordt 20 oktober verwacht en kan al besteld worden, de Ergo Strap kun je kopen vanaf $175 en op de site kun je ook snaren, de BackBeat en zelfs versterkers kopen die Victor gebruikt.

Website Vixmerch

zoeken
zoeken