aanmelden

DeBassist.nl shop

De nieuwste editie in de bus? Een jaarabonnement met welkomstcadeau? Onze aanbieding: een jaarabonnement met introductiekorting voor € 21,50. Dat is 25% korting op de winkelprijs! Klik op 'Jaarabonnement met introductiekorting'! Of kies voor een van de andere opties.

NIEUWSTE EDITIE van De Bassist los € 7,50

Ik bestel het nieuwste nummer van De Bassist los, voor € 7,50. We berekenen geen verzendkosten. Het nieuwste nummer vind je hier: www.debassist.nl/index/edities.

JAARABONNEMENT met introductiekorting € 21,50

Ik neem een jaarabonnement (4 edities per jaar) op De Bassist vanaf het eerstvolgende nummer en maak gebruik van de introductiekorting en betaal maar € 21,50 i.p.v. 24,50! Daarmee verkrijg ik meer dan 25% korting op de losse nummerprijs 2016 van €7,50.

CADEAU-ABONNEMENT met introductiekorting € 21,50

Ik doe een jaarabonnement (4 edities per jaar) op De Bassist cadeau vanaf het eerstvolgende nummer en maak gebruik van de introductiekorting en betaal maar € 21,50 i.p.v. 24,50! Daarmee verkrijg ik meer dan 25% korting op de losse nummerprijs 2016 van 7,50.

2-JAARABONNEMENT met introductiekorting € 39,50

Ik neem een tweejaarabonnement (4 edities per jaar, dus 8 in totaal) op De Bassist vanaf het eerstvolgende nummer en maak gebruik van de introductiekorting en betaal maar €39,50 i.p.v. €44,50.

2-JAAR CADEAU-ABONNEMENT met introd.korting € 39,50

Ik doe een tweejaarabonnement (4 edities per jaar, dus 8 in totaal) op De Bassist cadeau vanaf het eerstvolgende nummer en maak gebruik van de introductiekorting en betaal maar €39,50 i.p.v. 44,50!

PROEFABONNEMENT 3 edities € 14,50

Ik neem een proefabonnement op De Bassist vanaf het eerstvolgende nummer: 3 edities, voor maar € 14,50! Het abonnement gaat in m.i.v. het komende nummer en verplicht mij niet het abonnement te continueren na 3 edities.

JAARABONNEMENT met welkomstcadeau € 24,50

Ik neem een jaarabonnement (4 edities per jaar) op De Bassist vanaf het eerstvolgende nummer voor € 24,50. Vink deze keuze aan en kies het welkomstcadeau dat je na het aanvinken tevoorschijn ziet komen.

CADEAU-ABONNEMENT met welkomstcadeau € 24,50

Ik doe een jaarabonnement (4 edities per jaar) op De Bassist cadeau vanaf het eerstvolgende nummer voor € 24,50. Vink deze keuze aan en kies het welkomstcadeau dat je na het aanvinken tevoorschijn ziet komen.
Nieuwe Muzikantengids t.w.v. € 28,90
In deze ‘bijbel voor muzikanten’ lees je alles wat je als muzikant anno 2017 moet weten over diensten als Spotify en YouTube, de vaak ingewikkelde regels voor zzp-ers, auteursrechten, et cetera. Maar ook de beste manier om optredens te krijgen, of een goede studio te vinden. Vaak worden dit soort onderwerpen nodeloos ingewikkeld gemaakt, maar auteur Jan van der Plas (zelf een door de wol geverfde muzikant) laat je eindelijk precies snappen hoe deze wereld werkt en hoe je er het meeste voordeel uit haalt. Deze zesde editie van de Muzikantengids ziet er geweldig uit en omvat 352 pagina’s onmisbare informatie voor elke muzikant, producer, zanger(es), rapper, dj, songschrijver en wie dan ook in de muziek werkzaam is.
Voor de bovenstaande cadeau's brengen we 2,50 bijdrage aan de verzend-verpakkosten in rekening.

Ontvanger van cadeau-abonnement

voornaam*
achternaam*
adres*
postcode*
plaats*
land*
tel
e-mail

Gegevens/betalingsplichtige

voornaam*
achternaam*
adres*
postcode*
plaats*
land*
tel*
e-mail*
Ik wil ook graag de nieuwsbrief ontvangen.

Betaalwijze

Wacht met betalen op de instructies die we je toesturen.
Ik wacht met betalen tot ik een acceptgiro heb ontvangen.
Machtiging, alleen voor Nederlandse betaalrekeningen. Hierbij machtig ik Keijser 18 Mediaproducties BV het bedrag eenmalig van mijn rekening af te schrijven. Ik vul hieronder mijn IBAN rekeningnummer in.
IBAN rekeningnummer
Vergeet niet een welkomstcadeau te kiezen.
versturen

Hartelijk dank voor jouw bestelling!

We hebben je bestelling ontvangen en zullen deze op de kortst mogelijke termijn aan je toesturen.
Klik op de cover van De Bassist en open de digitale editie van een eerdere editie De Bassist.